Get Adobe Flash player

Магазин "Елица спорт"

Адрес: гр.София,

бул. Христо Ботев №21

тел.: +359 2 954 85 59

gsm: +359 882 664 002

e-mail: elitza_sport@abv.bg

Работно време:

Понеделник-петък: 10:00-19:00

ЕЛИЦА СПОРТ ЕООД е създадена 1995 г.  в град София, България и бързо бележи  успех   в областта на  търговията, доставка на спортни стоки и обслужване на всички видове двигатели за лодки.

Фирмата предлага на своите клиенти стоки за гмуркане и риболов; лодки с извънбордови и бордови двигатели и всякакъв вид оборудване за добро плаване.

Фирмата е собственик на малък магазин „Елица Спорт“ в центъра на града, а също така фирмата разполага със сервизна база за обслужване, сервиз и поддръжка на лодки, джетове и АТВ-та и осигуряване на пълното им оборудване.

 

В продължение на години усилена работа фирмата е изградила  мрежа от партньорства в страната.

 

В условия на труден и променлив бизнес за страната, ние „Елица Спорт“  сме били постоянни, останали стабилни на пазара и винаги готови да разширим  броя на нашите клиенти.

За последните години фирмата е печелила търгове за построяване, оборудване и пускане в експлоатация на на 12 и 15 метрови лодки и катери за Морска администрация. Други основни фирмени партьори са Министерски съвет; Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури; Национална спортна академия; Българска федерация по гребане и много други частни клиенти.  Ние работим и с всички български фирми – представители на чуждестранни фирми, които са в наш интерес. Нещо повече „Елица Спорт“  се стреми да разширява обхвата на своята дейност, като така не само да предостави на своите клиенти широк спектър от стоки и съоръжения, от които се нуждаят, но и гарантира за високо качество на услугите си и след продажбата - сервизна поддръжка на лодки и двигатели.

 

Нашата главна цел е да затворим цикъла "поръчки - продажби - сервиз".

 

 

За да постигнем тази цел ние започнахме изграждане на търговски и Сервиз. Търговската дейност с водолазно и харпунджийско оборудване (маски, шнорхели , дихатели, неопренови костюми, плавници – пълно оборудване), надуваеми  лодки и двигатели за лодки както и  резервни части се осъществява на територията на собствен  магазин намиращ се в гр. София на бул. „Христо Ботев“ № 21.

За любителите на екстремни водни спортове фирмата предлага водни ски, wakeboards, kneeboards и надуваеми рингове.

 

Сервизния център е разположен върху 1000 кв. м.. парцел, който се  намира в промишлената зона на Долен Лозен на около 10 км. от София. Районът е открита индустриална зона осигуряваща лесен достъп до центъра на града.

 

Сервизната база се състои от основна сграда, шоурум, паркинг за 3 коли под шоу-рума и сервиз със склад и отделен офис. Първия сервизен етаж се състои от три клетки, оборудван за ремонт на три лодки по едно и същото време (но не по - големи от 12м.).

 

Фирмата е оборудвана със собствена техника и инструменти в работилницата за експлоатация и разполага с висококвалифицирани и сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в изпълнение на всички видове поддръжка и ремонтни дейности.